Bogyó és Máté táncolKodós esküvője

” Történetük már réges-rég, még a Táncol”Kodó” néptáncegyüttes egyik próbáján kezdett el íródni, amikor is egy csinos lány kiszemelt egy helyes fiút, arra várva, hogy mikor kéri fel végre táncolni. A következő párcsere során egymással szembe kerültek, és egy ikonikussá vált mondattal ezek a pillanatok örökre emlékeikbe vésődtek… “

Minden szertartásomra szeretettel és szívvel-lélekkel készülök. Bogyó és Máté esküvője több szempontból is különleges volt számomra, ugyanis a tavalyi évben ők voltak a szezonnyitó párom, és bizony a násznép tagjai között a családom egy kisebb része is visszaköszönt. Nem akármilyen megbízással csöppentem bele az esküvőbe, drága unokatestvéreméktől én voltam a fiatalok nászajándéka. Egyszerre izgalommal teli és szívet melengető volt ott állni velük szembe életük legszebb pillanataiban.

Az összetartozás ceremóniájuk igazán különlegesre sikeredett, egy nagyon erős, szép hosszú kötelet csomóztak össze előttünk. A beszélgetéseink alatt többször is elhangzott, hogy még soha nem csomóztak kötelet, és azt is elmondták, nem tudják hogyan fog sikerülni a ceremónián, nincs rá bevált taktikájuk, de majd kitalálják, mire ideér az ideje. Ahogy a videón is láttátok, remekül sikerült a kötelékceremónia. Ez lett a szerelemkötésük, az igaz szövetségük, mely soha nem szakadhat el, teher alatt pedig még erősebbé válik, ahogy a kettejük közötti szoros kapocs is erősen tart, bármi keresztezze útjukat.

Szeretettel kívánom nekik, hogy a kötél, amit előttünk összecsomóztak, jutassa mindig eszükbe azt az ikonikussá vált mondatot:

“Ezt Veled sikerült először megcsinálni!”

Ezzel a mondattal kezdődött a történetük, és szívből kívánom, hogy a lehető legboldogabban teljen egymással az életük!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük