Esküvői Pillanatok

Esküvői Pillanatok

- Referenciáim

- Referenciáim

Szandra & Kari

Eszti & Ricsi

Eszti és Ricsi visszajelzése:

“Nagyon köszönjünk, hogy velünk voltál ezen a napon, miattad sikerült ennyire felszabadultra és stresszmentesre minden pillanata. Nekünk valóban nem volt más dolgunk, mint élvezni a szeretteink társaságát, rengeteget bolondozni és nevetni, és az őrületesen jó bulinkat élvezni.”

Andi & Tomi

Andi és Tomi kedves szavai:

“Ha eljön a nagy nap, te fogod szervezni az esküvőnket – hangzott el jó párszor ez a mondat a fejemben. Végül, amikor sor került rá, örömmel hívtalak fel, és azonnal igent mondtál. Hihetetlenül jó érzés volt tudni, hogy tökéletesen alakul minden az esküvőnk napján. Nekem semmi dolgom nem volt, csak jól érezni magam. Azóta is mindenkinek azt mondom: ha férjhez mész, esküvőszervező nélkül soha! Minden pontosan úgy történt, ahogyan azt előre megírtuk. Nem volt semmi filmes rémtörténet és a vőlegény sem menekült el. Anitám, mindenért nagyon hálásak vagyunk neked, köszönjük, hogy velünk voltál életünk legszebb napján.” 

Hajni & Tibi

Hajni és Tibi kedves visszajelzése:

Képzeld, az öcsém menyasszonya azt mondta nekem az esküvő után, hogy – “Ki lesz majd az én Anitám az esküvőnkön??”. Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, a támogatást, hogy felvarrtad a ruhámat a menyasszonyi táncunk előtti pillanatokban, és azt, hogy nem csak az esküvői előkészületekben, hanem a teljes nap folyamán számíthattunk rád”

 

Eszter & Máté