Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

"Ha érez a szív, elfut az értelem, soha nem feledem, hogy ez a szerelem .. végtelen .."

Így indult..

Engedjétek meg, hogy néhány mondatban leírjam, hogy mit képviselek és megismerhetitek az esküvőszervezéssel kapcsolatos gondolataimat.

Életem során számtalan alkalommal láttam és jártam esküvőn, mindig ámulva néztem ezt a csodát. A csodát, ami két szerelmes között mérhetetlen boldogságban teljesedik ki életük egyik legszebb napján. Megosztom veletek indulásom egyik legkedvesebb történetét:

Egy nagyon kedves barátnőm esküvőjén barátként, tanúként és szervezőként vettem részt, minden lépésüket segítettem a kezdetektől. Izgalommal vártuk a Nagy napot, hogy lássuk, hogyan lett a sok apró részletből egy kerek egész. Az este fantasztikusan sikerült. Az esküvő végén odalépett hozzám a barátnőm anyukája, hálás volt mindenért, amit aznap és az előkészületek alatt nyújtottam a lányának. A családjukból felsóhajtott egy menyasszony: „A mi esküvőnkön ki lesz az én Anitám?!”. 

 

A nap folyamán szinte fel sem tűnt, hogy mennyi mindenre figyeltem, szívvel lélekkel tevékenykedtem, élveztem minden percét, az örömöt és a meghatottságot, de legfőképpen a boldogságot az arcokon.

Ekkor vált világossá számomra, hogy megtaláltam azt, ami nem csak engem, másokat is boldoggá tesz. Örömet szerezni, segíteni, támogatni a párokat életük egyik legfontosabb napján.

A legtöbb párban még a mai napig felmerül a kérdés, hogy ki az az esküvőszervező és pontosan mit csinál egy esküvőn.. Manapság esküvőszervezővel dolgozni nem luxus. Egy esküvő körül számtalan a szervezni és tennivaló, szinte elengedhetetlen, hogy egy szakember segítő kezet nyújtson. Mára rengeteg szolgáltató jelent meg a piacon, nehéz kiszűrni melyek a megbízható, korrekt szolgáltatások. Sajnos sok a buktató, amit egy lelkesen szervezkedő pár nem mindig tud kiszűrni, ezért vagyunk mi, esküvőszervezők, hogy mindebben segítsünk nektek. Egy gyakorlott szervező tisztában van a piaci árakkal, a szolgáltatások minőségével, milyenségével. Minden tudásával azon dolgozik, hogy az igényeiteknek megfelelően a lehető legjobb szolgáltatókat mutassa meg nektek. Egy jó esküvőszervező értetek van, kellő kreativitással, precizitással, lelkesedéssel, empátiával és szeretettel valósítja meg álmaitok esküvőjét. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint élvezni a megálmodott csodát.

Minden esküvő egyszeri és megismételhetetlen, ezért az esküvőszervezővel való kapcsolat bizalmi alapokon nyugszik. Ahhoz, hogy valóban álmaitok esküvőjét szervezzük meg együtt, bepillantást kell engednetek az életetekbe, meg kell nyílnotok, megmutatnotok milyenek is vagytok valójában. Ez alapján tudunk elindulni azon az úton, melynek a végén a ti igazi csodátok vár. 

  Miért jó ez nektek? Mert nincs számtalan telefonálás, felesleges utazás, stresszes utánajárás. Nyugodtan, kényelmesen, az elképzeléseitek alapján összeállított ajánlatból tudjátok kiválasztani a számotokra szimpatikus szolgáltatókat és minden ezzel járó szervezést és terhet levesz a vállatokról az esküvőszervező.

Tiszteletdíjak

– folyamatos egyeztetés személyesen, messengeren, telefonon vagy videó hívással

– azon szolgáltatók felkeresése, velük való tárgyalások, egyeztetések, és megrendelésük, akiket előzetes megbeszélések során ti választottatok ki

– az általatok választott szolgáltatókkal a szerződések megkötése – felügyelet az anyagi teendők felett ( kifizetések kezelése, nyomon követése, elszámolások vezetése)

– a részletes forgatókönyv megírása, illetve továbbítása a szolgáltatóitok felé

Kiszállási díj: 90 Forint / km + ÁFA (alanyi adómentes = 0%ÁFA) – ami tartalmazza a benzinköltséget, az autó amortizációs költségét, az utazási időt és az esetleges pályadíjakat. 

A km díj a hatósági árszabályozás idejéig érvényes.

– már meglévő forgatókönyv alapján az esküvőtök lebonyolítása a háttérben a készülődéstől másnap hajnali 1:00-ig

– az adott napon a szolgáltatói csapatotok irányítása

– egyeztetés a párral (veletek) a nap folyamán 

– az aznap előforduló esetleges problémák kezelése, megoldása

– hosszabbítás esetén hajnali 1:00-tól: 8 000 Forint / óra 

Kiszállási díj: 90 Forint / km + ÁFA (alanyi adómentes = 0%ÁFA) – ami tartalmazza a benzinköltséget, az autó amortizációs költségét, az utazási időt és az esetleges pályadíjakat.

A km díj a hatósági árszabályozás idejéig érvényes.

– ha saját magatok szervezitek az esküvőtöket, akkor is elkél egy segítő szakember, aki megosztja veletek a tapasztalatait és felhívja a figyelmeteket a szervezés körüli buktatókra, tanácsot ad, mi alapján válasszátok ki a szolgáltatóitokat, hogy valóban olyan profi szakemberek legyenek veletek a nagy napon, akik szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy minden úgy történjen, ahogyan ti elképzeltétek

– a jó szervező felhívja arra is a figyelmeteket, hogy mik azok a lehetőségek, ahol el tudtok csúszni a költségvetéssel (pl. ételek, italok mennyiségének megrendelése), ezzel a felesleges anyagi kiadásokat is el fogjátok tudni kerülni

– az esküvőtök napjáig folyamatos egyeztetés messengeren, telefonon vagy videó hívással

– személyes találkozó maximum 2 alkalommal

További lehetőségek:

Pontos és részletes forgatókönyv megírása: 14 990 Forint + ÁFA (alanyi adómentes = 0%ÁFA) 

Amennyiben bármilyen területről (dekoráció, fotó, videó, ceremóniamester, smink, fodrász, dj, zenekar, helyszín, stb.) szükségetek lenne szolgáltatóra, forduljatok hozzám bizalommal.

Így dolgozunk együtt

- teljeskörű esküvőszervezés és lebonyolítás esetén

Megkeresésetek után sort kerítünk egy könnyed találkozóra, ahol beszélgetünk az elképzeléseitekről, vágyaitokról, hogy milyen az az esküvő, amit megálmodtatok. Első és legfontosabb a kölcsönös szimpátia, és az, hogy el tudjátok-e képzelni velem a közös munkát. Akár dönthettek már a találkozón is úgy, hogy velem jöttök végig ezen az úton. A találkozó azt a célt szolgálja, hogy minden olyan információt megtudjak rólatok, ami abban segít, hogy a számotokra legmegfelelőbb ajánlatot tudjam összeállítani és valóra válthassam azt a csodát, amit megálmodtatok.

A találkozó után néhány napon belül elkészítem az árajánlatot a megbeszéltek alapján, ezután a döntés a tiétek. Annyi lesz a dolgotok, hogy ajánlatom alapján kiválasszátok a számotokra szimpatikus szolgáltatókat. Fontosnak tartom, hogy olyan széles szolgáltatói csapatból állítsam össze az ajánlatot, akik minden emberileg, mind szakmailag a tökéleteset nyújtsák, hiszen egy esküvőn nincs ismétlés, csak az akkor és a most van. Magamtól és a szolgáltatói csapattól is a tökéletességet várom, ahogyan ti is ezt várjátok tőlünk.

Veletek leszek az első lépésektől az utolsókig, végig fogom a kezeteket és vezetlek benneteket ezen az úton, hogy minden az elképzeléseitek és vágyaitok szerint alakuljon. Folyamatosan kapcsolatban leszünk a szervezés során, bármilyen kéréssel, kérdéssel bizalommal fordulhattok hozzám. Az esküvő előtt 1-2 héttel egy végleges forgatókönyvet készítek a számotokra, amit ti és a szolgáltatói csapat is meg fog kapni az esküvő előtti napokban. Ez tartalmazza az esküvő menetrendjét, a nap minden fontos pillanatát és részletét. A személyes részvételemmel biztosítom azt, hogy minden zökkenőmentesen sikerüljön, a háttérben dolgozom azon, hogy az események a forgatókönyv szerint haladjanak, így, ahogy azt ti megálmodtátok.

A célom az, hogy felszabadultan, boldogan éljétek meg ezt a napot, hiszen ez a nap egyszeri, vissza nem térő pillanat az életetekben.

Ha szeretnétek, segítek, hogy ezt az egyszeri és megismételhetetlen napot valóban felszabadultan és a legnagyobb boldogságban éljétek meg.
Higgyétek el, megéri! 

Első lépések

Kapcsolatfelvétel után egyeztetünk az elképzeléseitekről, meséltek a vágyaitokról, majd együtt átbeszéljük a lehetőségeket.

A folytatás

Szerződéskötés után a megbeszéltek alapján nekilátok az igényeiteknek megfelelő szolgáltatók felkeresésének, szerződünk velük, majd az esküvőt megelőző hónapban a forgatókönyv tervezete is elkészül.

Konzultációk

A munka folyamán folyamatos lesz köztünk az egyeztetés, tudni fogsz minden fontos lépésről és módosításról. Veletek együtt tervezem és szervezem az esküvőtöket.

Finishben

Miután minden apró simítással megvagyunk, ti és a szolgáltatók megkapjátok az elkészült forgatókönyvet. Nincs más hátra, mint a "Nagy napotok" lebonyolítása.