Szertartásvezetés

Szertartásvezetés

"Az emberek arcára mosolyt fakasztani, szemükbe könnyet csalni, a legnagyszerűbb dolog a világon."

Az egyik legmeghatározóbb pillanat ezen a napon az „Igen” kimondása a társnak, akit az “Élet” nevű hosszú utazásra választottatok. Fontos, hogy ebben a pillanatban az a személy legyen Veletek, akivel szívesen osztoztok a boldogságotokon, aki értetek van jelen és tiszta szívvel indít el benneteket legszebb álmaitok útján. 

Mikor megkérdezik tőlem, hogy mi az, amit a legjobban szeretek a hivatásomban, a válaszom csupán csak ennyi: ha a párok szája szélén egy boldog mosoly bújik meg, és a szemük sarkában ott csillog egy könnycsepp, már megérte

 

Kinek és mikor ajánlott

 – polgári szertartásvezető bárkinek, bárhol kérhető, helyszíntől és napszaktól függetlenül, értsd ezt szó szerint: akár éjjel a csillagos ég alatt, erdőben, vízparton, hegytetőn, ünnepnapokon… csak a fantázia szabhat határt

– abban az esetben is ajánlott, ha már házasok vagytok, és úgy érzitek, hogy szeretnétek megújítani a fogadalmatokat

– amennyiben ünnepélyes keretek között szeretnétek megerősíteni kapcsolatotokat, egymás iránt érzett szerelmeteket a hivatalban bejegyzett házasságkötés nélkül (Ez esetben nemzeti színű szalag nélkül, de ugyanolyan odaadással vezetem le a ceremóniátokat.)

– tematikus szertartás esetén is nagy örömmel közreműködöm az esküvői ceremóniátokon 

– névadó szertartásra 

– házassági évfordulókra  

 Vállszalag (tricolor) nélküli szertartásvezetés: minden olyan párnak szívből javaslom, akik szívesen jönnek velem egy megjelenésben modernebb, de a régi értékeket képviselő, személyes igények szerint felépített szertartásvezetés irányába.

A szertartásvezetés díja

A szertartásvezetés alapdíja 2023-ban: 70 000 Forint / alkalom + ÁFA (alanyi adómentes = 0%ÁFA)

Kiszállási díj: 90 Forint / km + ÁFA (alanyi adómentes = 0%ÁFA) 

– ami tartalmazza a benzinköltséget, az autó amortizációs költségét, az utazási időt és az esetleges pályadíjakat

Az útiköltség minden egyes helyszínre történő utazás alkalmával felszámítandó. 

A km díj a hatósági árszabályozás idejéig érvényes.

A szertartás levezetésén felül az ár tartalmazza:

– a személyes konzultációt és a folyamatos e-mailes/telefonos kapcsolattartást és egyeztetést

– a személyre szabott szöveg elkészítését

– a szertartás forgatókönyvének megírását és lebonyolítását

– igény szerint az Anyakönyvi Hivatal körüli teendőkkel kapcsolatban segítek, tanácsot adok

– egy örök emléket, amire mindig őszinte szívvel gondolhattok

Így dolgozunk együtt:

Megkeresésetek után sort kerítünk egy találkozóra, ahol kiderül, hogy mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak, el tudjátok-e képzelni velem a közös munkát. Felmérem az igényeiteket, hogy mire vágytok, milyen szertartást szeretnétek. Akár dönthettek már a találkozón is úgy, hogy velem jöttök végig ezen az úton. 

A szerződéskötés után ismét egy találkozót kérek tőletek. Egy kellemes légkörben egy süti vagy egy pohár üdítő társaságában beszélgetünk az elképzeléseitekről, terveitekről, hogy mi az, amit megálmodtatok.

Olyan mélységet szeretnék adni a szertartásotoknak, ami egyszerre fakaszt örömet a szívetekben és csal könnyeket a szemeitekbe. Ehhez a katartikus élményhez meg kell nyílnotok nekem, és olyan dolgokat a felszínre hozni, amiről talán ti sem tudjátok, hogy léteznek. Kérdezlek titeket egymásról, az életetekről, kapcsolatotokról, közben figyelem a reakciótokat, gesztusaitokat, pillantásotokat, ahogyan meséltek, ahogy összenéztek, ahogy megérintitek egymást, ahogyan vitáztok, hiszen ezek mind ti vagytok, többet elárulnak rólatok, mint a szavaitok.

Egy olyan különleges utazásra készüljetek, ami után hála tölti majd el a szíveteket, hálásak lesztek egymásért, az emlékek segítségével újraélitek szerelmetek minden csodálatos pillanatát. Tekintsetek erre úgy, mint egy önismereti utazásra, ami mérhetetlen szeretetet szabadít fel, nem csak bennetek, hanem általatok a vendégeitekben is. 

A találkozó után Ti sem mentek haza üres kézzel, kaptok házi feladatot.  

 

Ha szeretnétek, segítek, hogy az “Igen” kimondása valóban meghitt, és az egyik legszebb pillanat legyen az életetekben. 
Higgyétek el, megéri! 

Első lépések

Kapcsolatfelvétel után egyeztetünk az elképzeléseitekről, meséltek a vágyaitokról, majd együtt átbeszéljük a lehetőségeket.

A folytatás

Szerződéskötés után házi feladatot kaptok, ami azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjelek benneteket, ti pedig egy kicsit nosztalgiázhattok.

Konzultációk

A munka folyamán folyamatos lesz köztünk az egyeztetés, szorosan közreműködve veletek, megírom a szertartás menetrendjét és szövegét.

Finishben

Miután minden apró simítással elkészültünk, még egyszer átbeszéljük a szertartás forgatókönyvét, és a szükséges kellékek listáját.